• 145, Soseaua Alexandriei,
  Bragadiru 077025
 • 0799.13.13.11
  office( @)braco-mes(.)ro
Solicita o oferta
Motoare electrice, ventilatoare, reductoare banner

Reductoare planetare

Reductoare planetare

Catalog reductoare planetare

Caracteristici tehnice reductoare planatare:

 • Puteri: 0.1 – 2000 kW;
 • Cuplu nominal: 430 – 131000 Nm;
 • Rapoarte de transmisie: 3.48 – 2400 Nm.

Reductoare planetare serie compacta, cu dimensiuni puternice, dar foarte puternica.

Actionarea planetara le recomanda pentru alegerea in actionari industriale (“heavy duty”) si in general aplicatiilor unde socurile predomina.

Alegerea lor este foarte usoara, deoarece designul are multe optiuni in ce priveste montajul, dimensiunile si axul de iesire.

Criterii de selectie reductoare planetare:.

Trebuie stiut in primul rand puterea si cuplul reductorului la turatia necesara. Acestea se calculeaza de catre proiectantul instalatiei. Daca nu aveti proiect, in cel mai rau caz se pot calcula prin echivalare la alte instalatii similare.

Turatia la iesire trebuie stiuta, in functie de aplicatie.

Factorul de serviciu fs este foarte important. Alegerea corecta a acestuia da fiabilitatea reductorului. Se determina in functie de modul de functionare, adica de numarul de ore de functionare, de numarul de opriri si porniri/ora si de tipul sarcinilor ce le actioneaza aceste reductoare planetare (sarcini uniforme, sarcini usor variabile si sarcini puternic variabile)

Pozitia de montaj este importanta, deoarece de la pozitie la pozitie pot diferi tipurile de rulmenti si cantitatea de ulei din reductor. Ele se livreaza standard pentru pozitie orizontala. Pentru alte pozitii trebuie sa ne specificati ca sa echipam reductoarele corespunzator.

Dimensiunile ansamblului motoreductor: trebuie conoscute dimensiunile locului unde se vor monta aceste reductoare planetare si trebuie comparate cu dimensiunile ansamblului. Trebuie avut in vedere ca motorul electric are nevoie de spatiu in spate pentru ventilatie si trebuie verificate si dimensiunile la ax se se potriveasca cu cele ale cuplajului.

Contactati-ne
 • 145, Soseaua Alexandriei, Bragadiru 077025
 • 0799.13.13.11
 • 0371.07.26.34
 • office(@)braco-mes(.)ro
Pentru orice informatii suntem disponibili pentru dvs.
Contactati-ne