Compresoare aer

poza compresoare

Gama profesionala de compresoare aer, cu grad inalt de fiabilitate ce se preteaza la aplicatii de uz industrial; gama comercializata este cu transmisie prin curea.

  • Productie Italia
  • Capacitati rezervor: 100 – 1000litri
  • Compresoare aer cu debite: 250-3000litri/minut
  • Compresoare cu transmisie prin curea
  • Cu un cap de compresie sau doua
  • Au constructie robusta, proiectate pentru aplicatii uz profesional; supape din otel inox; motor electric supradimensionat pentru fiabilitate si cu cuplu de pronire ridicat
  • Sunt compresoare de aer profesionale dotate standard cu presostat, regulator de presiune, manometru presiune rezervor, manometru presiune de lucru, supapa de siguranta, supapa de retinere, robinet purjare.
  • Modelele cu rezervoare intre 100-300litri se livreaza cu roti si maner.
Ghid selectie compresoare aer profesionale: Inainte de a alege un compresor, este important sa cunoasteti aplicatia. Daca achizitionati un compresor care este prea mic, vezi pierde foarte mult timp cu utilizarea acestuia. Daca achizitionati unul prea mare veti face o investitie mult mai mare decat este necesar.


Informatiile principale pe care trebuie sa le stiti:

Care este presiunea maxima la care veti lucra?
Trebuie sa alegeti un compresor ce are presiunea mai mare sau egala cu cea necesara

Ce debit maxim de aer aveti nevoie (litri/minut)?
Trebuie sa adunati necesarul de aer la toti consumatorii de aer ce-i veti utiliza simultan. La suma obtinuta trebuie sa adaugati 30%, un factor de siguranta Nu adaugati toti utilizatorii de aer, ci doar ce-I veti utliza simultan, pentru a nu va rezulta un debit mult mai mare decat va trebuie. Debitul refulat se calculeaza in functie de presiunea de lucru. Este gresit sa intrebati debitul refulat fara sa specificati la ce presiune, sau si mai rau sa primiti fisa tehnica cu debit refulat fara sa se specifice presiune.

Ce volum de rezervor aveti nevoie ?
Marimea rezervorului, de obicei masurata in litri, trebuie determinata in functie de modul de functionare/ tipul aplicatiei. Daca utilizarea se va face in serii scurte, rapide, atunci veti avea nevoie de rezervor mic. Daca compresorul va functiona in serii lungi de functionare, atunci veti avea nevoie de un rezervor mare.

Nume: *

E-mail: *

Telefon: *

Societatea:

Mesaj: *

* camp obligatoriu

Sunt de acord cu prelucrarea datelor conform GDPR